Партньори

ebcl_logo

Училището за бизнес компетенции е акредитиранa EBC*L Aкадемия за България,  обучителен и изпитен център EBC*L. EBC*L International – Виена, Австрия, отговаря за международната мрежа от партньори ebcl.eu , разпространена в над 30 страни в Европа и света, която развива и акредитира бизнес компетенции, нужни на организациите. Качеството на сертификационните програми, учебни цели и изпити се гарантира от Съвет за бизнес компетенции за Европа в Падерборн, Германия.

 

omec_logo

Училището за бизнес компетенции е партньор на The Open Management Education Center – OMEC, Полша, в организирането на сертификационни курсове по добри практики за управление на проекти, програми, портфолио, ИТ услуги и др. като PRINCE2, Agile PM, Agile BA, MSP. MoP и ITIL. OMEC е акредитирана обучителна организация по множество добри практики от Великобритания.

 

logo PEOPLECERT 01          От юни 2015г. PEOPLECERT International e международен партньор на Училище за бизнес компетенции за международна сертификация за системни архитекти AMSIS.    Чрез партньорството сертификатът AMSIS на Училище за бизнес компетенции става  част от международно валидните и достъпни сертификати за системни архитекти в глобалната мрежа от сертификационни центрове, работещи с PEOPLECERT.

Logo syntea

Училището за бизнес компетенции е партньор на Syntea и VCC Institute, Полша и е акредитиран обучителен и изпитен център за Vocational Competence Certificate. Сертификатът VCC е популярен сред хора, които търсят професионална реализация в Германия.

 

 

 

happykidslogoOPAL GROUP LTD, Турция е партньор за разпространение на програмите на Училището за бизнес компетенции в Турция.